Jakobsen Takst & Bygg

Jakobsen Takst & Bygg er en ny mesterbedrift i Harstad, etablert i 2020.
Daglig leder og innehaver Robert Jakobsen, har allsidig erfaring fra byggebransjen helt tilbake i 1997. I 2005 startet han eget tømrerfirma som senere i 2008 ble omdannet til Acto Bygg AS.

Som takstmann har Robert siden 2015, utarbeidet et stort antall ulike takstrapporter i Harstad og omkringliggende områder.
Først for Rekkedal Takst, nå for Jakobsen Takst & Bygg.

Robert Jakobsen er byggmester og sertifisert takstmann i Norsk Takst, godkjent etter de betingelser og kompetansekrav som stilles for medlemskapet.

Sertifikater
– Bolig verdi
– Bolig tilstand
– Skade
– Skjønn

Kompetanse
– Takstutdanning ved Universitetet i Stavanger
– Mesterbrev i tømrerfaget
– Fagbrev i tømrerfaget
– Byggeledelse ved Norges Eiendomsakademi
– Diverse kurs innen byggfag


Velg en aktiv Takstmann

Robert takserer eiendommer hver eneste uke, noe som er viktig for å holde seg oppdatert med de rådende markedsforhold. Du kan lese mer om hvordan vi fastsetter takstverdi her
Oppdragsgivere er både private kunder, eiendomsmeglere, advokater, banker og offentlige etat.

«Et grundig feltarbeid ute på befaringen skal gjenspeiles i en godt formulert takstrapport, som er faglig begrunnet. En takstrapport skal være informativ og lett å forstå for den som leser den»

Etter årelang praksis med oppføring av bygninger har dette blitt ett av våre viktigste motto.
Robert har alltid vært opptatt av kvalitet i alle ledd til siste list er montert.

Jakobsen Takst & Bygg utfører en rekke tjenester, med hovedfokus på alle former for boligtakster og reklamasjonsrapporter.
En reklamasjonsrapport som er godt faglig begrunnet er en nødvendighet for å lykkes i en klagesak. Vi er løpende oppdatert på typiske toleransegrenser og preaksepterte løsninger i den tekniske byggeforskriften.